MADE: En handfull webbplatser

En liten rapport från skrivbordet där en del webbplatser blivit till. Det är inte så att jag älskar att bygga hemsidor, tvärtom, jag skyr skärmtiden. Den tar ändå för mycket av min tid. Dessutom är hemsidor inte som trycksaker, det vill säga, hemsidor blir aldrig färdiga och ju fler jag bygger desto mer tid krävs för underhåll och så vidare. Eftersom jag inte ser mig själv primärt som en webbdesigner har jag lite motstånd mot att ta mig an nya projekt. De här sajterna är väntjänster, med ett undantag och den överlät jag åt en annan person att göra det tekniska.

Mariefred Pottery

Lena och Yvan är konstnärer i lera och sten. Lena är krukmakare, bildkonstnär och bildlärare. Yvan skulpterar i sten och har nyss flyttat till Sverige. Han har jobbat mycket med restaureringar av kyrkor och annan arkitekturskulptur i sitt hemland Belgien. Nu startar han nytt i Mariefred tillsammans med Lena. Hos Mariefred Pottery kan du köpa vackra presenter och smycken, beställa konst och bruksföremål i sten och lergods och gå kurser. Lena är mina syster.

Mariefred Pottery

Svensk Franska stiftelsen

En enkel, vacker och funktionell sajt som jag utvecklat tillsammans med Stina Deurell. Den här sajten är ett riktigt jobb.

Svensk Franska stiftelsen

Amanda Granberg

Amanda är en fenomenal konstnär som ”kännarna” förväntar sig kommande offentlig konst av. Amanda är skulptör, tecknare och målare och avslutade sina studier i Florens 2015. Hon arbetar nu som lärare på Florence Academy of Art. Till hösten flyttar hon till Sverige och USA – dubbelt boende. Bilderna på sajten är än så länge elevarbeten, men vackra nog ändå. Amanda är min dotter.

Amanda Granberg

Avart Dans och Rörelse

Gänget på Avart är mina vänner och fantastiska på scen och i sin scenkonst. Men, yikes – de har ju tummen mitt i handen när det gäller webb och social media. Känner du för att jobba som producent – hör av dig till dem. De behöver dig, de behöver ett lyft!

Avart Dans och Rörelse

Amrit Forss

Amrit är min vän. Han är också en superduktig filmare, petnoga men ändå snabb och pålitlig när det gäller jobb. Han levererar! Hans enda brist som jag ser det är att han är usel på att ta betalt, men det hör väl till konstnärsskapet och så drabbar det ju aldrig kunden. Han är rätt populär 😉

Amrit kom förbi mig en dag och frågade om jag kunde hjälpa honom få till en hemsida han knåpat med – Gud vet hur lång tid. Jag kikade på hans alster och tog mig för pannan, raderade rubbet och byggde en ny på ett par timmar. Förlåt Amrit – men skönt ändå att du blev glad! 🙂

Behöver du en film till din firma eller företag, ditt bröllop, boksläpp, din grej. Kontakta Amrit Forss.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

You may also like
Instafeed

Follow me on Instagram

Prenumerera